Designe dit barns værelse er barneleg!

Ønsker dit barns værelse drage fordel af nogle friske designideer og reorganisering? De fleste kunne, men det kan være svært at vide hvor man skal begynde og hvad begreber til at bruge. Selvfølgelig, alder og personlighed af dit barn, for ikke at nævne dit budget, vil diktere meget af begrebet design. Men hvor og hvordan? Med disse let at følge tips, vil du være klar til at dykke ret i og dekorere.
Et værelse med et synspunkt
Hvert stykke af møbler, væg-hænge og tilbehør i et barns værelse bidrager til en generel følelse formidles af rummet. En sports tema formidler spænding, mens bløde hvide skyer mod en lys blå himmel tilføje en afslappende og inspirerende touch. Vælge det design, der passer til dit barn ved at have en samtale med hvert objekt og hver møbel, før du placerer det i rummet, spørger hvad det kunne bidrage, og hvor det gerne skal placeres. Spørg rummet, hvad farve det gerne males eller væggene hvad de gerne vil have hængende på dem. Ophold fordomsfri og du vil indse hvert spørgsmål besvares inden for dig.
Giv dit barn rum i hans eller hendes drømme – bogstaveligt talt
Vidste du, at børn sove op til seksten timer om dagen og nogle gange mere, afhængigt af deres alder? For barnets udvikling er søvn så afgørende for sundhed og velvære som mad. Så bør det første hensyn når designe dit barns soveværelse være at skabe et rum, der føles behagelig, varm og sikker. Holde dette i tankerne, når de planlægger at dekorere, da at skabe en atmosfære, hvor dit barn kan sove er vigtigere end tilpasse den nyeste hot design trend.
Minimere distraktioner, maksimere fred i sindet
Rodet og rodet værelser tilføre indbygger en subtile lag af stress, og kan hæmme ordentlig afslapning. Holde dit barns værelse velorganiseret, med så få distraktioner som muligt. Før du begynder at dekorere dit barns værelse, fjerne alle møbler, legetøj, tøj og vægtæpper. Ren hele rummet, ved hjælp af naturlige rengøringsmidler, der ikke vil irritere din barns følsomme næseborene og lunger.
Color mig smuk
Maling kan forvandle en almindelig værelse til en verden af dit barn. Farven vil påvirke, hvordan jeres barn føler, så vælg nuancer eller kombinationer, der fremmer afslapning, sikkerhed, lykke og kærlighed. Grøn, blå, pink, pastel orange, og beige er alle gode valg. Lad dit barn at vælge farve, men holde sig væk fra lyse røde og gule farver, som kan være alt for levende, hvilket gør det svært for dit barn at slappe af, og fra triste grå, brune eller sorte, som kan være deprimerende og kan påvirke dit barns humør. Maling skal være frisket hver to til fire år, og skal give en dejlig kulisse for resten af rummet.
Lagner, tæpper og kofangere bør også være beroligende på øjet, så styre fri af lyse, dominerende farver. Pasteller af enhver farve fungerer fint her, som gør plain hvid eller creme. Når det kommer til værelse accenter, kan du være kreativ med farver. Et barns stol eller trin skammel kan males i lyse primærfarver, fremkalde følelser af spænding, mens en stor blød bamse eller tæppe kan være lys blå eller lyserød, omsluttende dit barn med komfort og kærlighed.
Klart at rod!
Når malingen er tør, bringe tilbage i sengen. Placere sengen i sin ideelle beliggenhed, så én efter én, udfylde rummet med andre møbler stykker (Se Feng Shui Tips, nedenfor). Hvis rummet begynder at se rodet, ikke føle, du skal passe ind i alt. Handel kommode til en skab organisator, wire eller træ systemer.
Tøj, ikke længere fit bør være doneret, overføres til en ven i nød, eller gemt i vandtæt opbevaringskasser i en garage eller opbevaring plads, sammen med tøj, der er uden for sæsonen. (Sørg for, hvis du opbevarer disse tøj for at klart markere ydersiden af kasser for nem identifikation.) Grænse legetøj og bøger til dem barnet gør brug af daglige og ugentlige. Give væk ubrugte legetøj, eller gemme dem i vandtætte kasser i en garage eller opbevaring plads. Mere tøj og legetøj du slippe af med, den mere plads du vil have for fremtidige mode og sjove aktiviteter.
Feng Shui tips
Du måske har hørt eller læst om Feng Shui, den gamle kinesiske kunst objekt og møbler placering. Feng Shui forklarer, at hvert område af et rum tiltrækker en anden type af energi fra andre områder. Gennemførelse af Feng Shui i dit barns soveværelse design kan maksimere effektiviteten af de møbler og kunst du allerede planlægger at bruge. For eksempel, lærer Feng Shui, at en seng skulle placeres i hjørnet af lokalet længst væk fra døren. Dit barns hoved skal være i slutningen af sengen hvor døren kan ses let, og der er ingen chance for at blive forskrækket af en uventet besøgende.
Den nordlige del af dit barns værelse fremmer stilhed, så det ville være et eksempel på en ideel placering for sengen. Skrivebordet skal placeres langt fra døren, i den nordøstlige del af rummet, hvis det er muligt, da dette er sektoren for viden/uddannelse. Dette område er også et fantastisk sted for pædagogiske plakater, bogstaver f.eks et billede af Einstein. Vælg illustration omhyggeligt, at tage tid til at mærke nogen skjulte meddelelser. Hvert billede giver off en bestemt vibration, så kun vælge de mest positive billeder til væggene.
Af alle aktiviteterne gør dit barn i hans eller hendes værelse – herunder grooming, afslappende, studerer og spille – Husk at sove er mest vigtigt og skal støttes af udformningen af rummet. Tag dit barns personlighed i betragtning, såvel som hans eller hendes Hobbyer og særinteresser. Stadig, holde alle indretning i skak, så de ikke overvælde eller fylder rummet. Og endelig, have det sjovt! Den energi, kærlighed og pleje du bringer til dette projekt vil gennemsyre alle objektets placering, tilføje en usynlig, men uvurderlig element uanset design du vælger at implementere.
Af tage kilde Vaknin


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *