bedste betingelse Check-Up af en brugt bil: Når gamle får bedre

I dag er købe en brugt bil lige så vigtigt som at købe en ny bil. Dette skyldes, at den voksende nødvendighed og efterspørgslen efter biler er ekstremt vigtigt i den enkeltes hverdag, især hvis de daglige aktiviteter kræver en masse pendling og rejser.

Så kan køber brugte biler være meget muligt især til dem, der har begrænsede budgetter. Faktisk vil købe en brugt bil, siger, 2-4 – årige biler helt sikkert spare en person så meget som 25% til 50% i forhold til at købe en ny.

Men brugte biler er ikke skabt lige eller de bevares ikke på samme niveau. Derfor er det vigtigt at kende den korrekte måde at vælge brugte biler og detaljer for at kigge efter, når de køber en.

Med alle de mange tips, der bliver tilbudt disse dage, kontrollere tilstanden af den brugte bil er den bedste tip nogensinde.

Her er en liste over ting der skal kontrolleres før at få bilen:

1. udvendige check

Købere bør tjekke på den udvendige del af bilen som maling. Købere bør tage note, hvis der er nogen rusty steder til stede på den udvendige krop.

Købere bør også sørge for, at bilen er plan når inspicere det. Det bør ikke synke til den ene side. Hvis det gør, er en indikation af rammen eller foråret skader. Dækkene skal være godt oppustet og lys skal være i god stand.

Køberne bør også tjekke de andre ydre dele af bilen som skivebremser, glas, fælge, osv.

2. indvendige check

Det er bedst, hvis køberen inspicerer den indvendige del af bilen for ting som dens lugt, kontrol, sæder og sædebetræk og pedal gummi. Alt skulle stadig være brugbar.

3. Air-condition enheden af bilen bør arbejde godt.

4. trunk check

Stammen er den mest oversete del af bilen. Derfor er det vigtigt at vide hvis den brugte bil trunk område er stadig i god stand. Det bør aldrig vise nogen tegn på rust ophobning og vand løsning på grund af huller og revner.

5. de under hood test

Køberen af en brugt bil bør være opmærksomme på wirings, væsker, bælter, slanger, batteri og radiator af hans bil-til-være. Det bør ikke vise nogen tegn på skader, rust eller buler.

Bedst af alt, før en individuel endelig beslutter, om at købe en bestemt brugt bil, er det bedst hvis han eller hun vil gøre en prøvetur først. I virkeligheden, er det en af de vigtigste check-up for at sikre effektiviteten af den brugte bil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.