Halloween kostumer fra de bedste Halloween-film i 2021

Denne artikel vil tale om de tre bedste kostumer, vi synes er de bedste, og som for nylig blev frigivet. Vi diskuterer også, hvad der kommer op i september / oktober. Ghost, Dracula, & The Phantom er de tre mest populære oktober kostumer. Disse er nogle af vores mest elskede kostumer fra filmen “Wreck it Ralph”. Mange mennesker kan ikke være opmærksomme på disse tegn eller deres resultater. Du kan læse mere om disse film ved at klikke her.

Lad os starte med Ghost. Dette kostume er uden tvivl en af de bedste udgivet i september / oktober. Det er lyst og uhyggeligt, med masser af lyse farver. Dette kostume består af en buksedragt med et spøgelsesagtigt ansigt og blodplettet tøj. Dette kostume kommer med en lang slips og maske.

Dernæst vil vi diskutere vores anden favorit Halloween kostume fra filmen “WreckIt Ralph”. Dette kostume er taget fra filmen, og det hedder Trick-or-Treating Man. Det er en stor kostume, at alle elsker at bære. Dette kostume indeholder en buksedragt i blåt og en kasket med vinger på ryggen.

Filmen “idious” har græskar kostume som vores tredje bedste kostume. Dette græskar kostume er uden tvivl en af de mest skræmmende Halloween kostumer. Det er et stykke kostume, der omfatter en maske, et håndtag til en kost og en lang kjole. Dette kostume (klik her nu) er ikke beregnet til at blive båret i en kortere længde.

Tim Burton, horror filminstruktør bedst kendt for sin skræmme film, designet alle tre af vores foretrukne Halloween kostumer. Hver af disse film har fantastiske specialeffekter, der gør dem mindeværdige. Tim Burton er et geni til at skabe special effects. Dette gør hans Halloween kostumer skiller sig ud. Kostumer, der ikke kun er tilgængelige i butikkerne, er ikke de bedste og vises i stedet skræddersyet til Halloween. Disse kostumer er blot et par ideer.

Vi håber, at du finder den perfekte Halloween kostume i denne artikel. Du kan finde store Halloween kostume forslag her. Hvis du ønsker at hjælpe dit barn vælge den rigtige kostume, bør du besøge hjemmesiden nedenfor. Webstedet vedligeholdes af en forælder, der også skriver ugentlige kolonner om forældreemner. Mens du kan finde gode ideer til at dekorere dit hjem med disse gode ideer, denne artikel indeholder også store Halloween kostume tips.