Hvordan til at skrive artikler at fange og holde dine læsere opmærksomhed

Ingen overraskelse her, skrive artikler er en surefire måde at få anerkendelse som en ekspert på dit område. Ved at lade dem blive genoptrykt sammen med en ressource boksen vedhæftet, øger antallet af links, der peger tilbage til dit websted. Dette får din hjemmeside bemærket af søgemaskinerne, øger din link popularitet, og i sidste ende forbedrer din søgningsplacering.

Hvis din artikel er skrevet godt, vil du se en stigning i dit webstedstrafik samt en stigning i din abonnentgrundlag.

Intet af dette er noget du ikke allerede kender eller læse før. Men problemet må du gerne ansigt er, ikke at kunne komme op med en idé, snarere, hvordan kommer du med indhold, som topper dine læsere nysgerrighed, griber deres opmærksomhed og holder dem læsning gennem til slutningen af din artikel. Som får dem til at vil have mere af det samme.

Hvis det er dit mål at vinde læsere og ikke bare at få noget derude, du bliver nødt til at sætte dig selv i deres sko.

Skrive om hvad de ønsker at vide og ikke hvad du ønsker at vide.

Blive “Andre centreret,” give dem med, hvad de vil, og de vil læse alt, hvad du skriver. (Så længe det er ærlig

effektiv og værdifuld) skrive noget “Blah” og du bestræbelser vil vinden op i den genanvende bin.

Hvad emnet, de næste 4 trin er en disposition for at skrive artikler, at fange og holde dine læsere interesse, de vil læse din artikel i deres helhed, at holde dem komme tilbage efter mere.

1. først og fremmest: Hvis du vil løse et Problem, det hjælper at vide, hvad problemet er. (Ikke just Rocket

Videnskab, ville du sige?) Hvad er dine læsere vil?

Hvis du har fået ekspertise med emnet er dine læsere interesseret

i, du allerede kender og identificere problemerne, de er

står over for. Hvis ikke, bliver du nødt til at forske lidt mere. Eller ganske enkelt

Du kan spørge dem.

En korte, enkle 3 spørgsmål undersøgelse vil definere præcis, hvad dine læsere vil. Jeg har lagt et eksempel på den undersøgelse, jeg bruger til at udtrække relevante oplysninger fra min liste. Du er velkommen til at bruge den. Rediger det, flytte det rundt, ændre spørgsmålene, gøre med det som du behage.

Hej (fornavn) altid personliggøre dine beskeder!

Undskyld indtrængning. Jeg ved, din tid er værdifuld. Jeg vil fatte mig i korthed. Som et værdsat abonnent (navnet på din ezine/nyhedsbrev) er det min hensigt at give dig nyttig, effektiv, information, beregnet til at hjælpe dig med at løse de udfordringer, du kan have Online. Jeg har sat sammen en kort undersøgelse nedenfor for at hjælpe mig hjælpe dig.

Venligst svar med dine svar, så jeg bedre kan opfylde dine behov. Du kan finde nedenstående spørgsmål.

a. Hvad er de største udford du ansigt på daglig basis?

Trafik?

Konvertere trafik til salg?

Hvor man kan annoncere?

b. hvad emner vil du gerne dækket?

c. hvilke ændringer vil du gerne se det ville gøre vores

nyhedsbrev/ezine af større værdi?

Husk på, dette er dit nyhedsbrev. Dine svar vil hjælpe mig i at give dig den mest præcise indhold jeg kan give.

Venlig hilsen

Dit navn

Din Ezine navn

Din hjemmeside URL

2. få deres opmærksomhed

Dette er en nådesløs skridt. Hvis du undlader at få dine læsere opmærksomhed i de første par sekunder, vil de enten klikke væk eller sende dig ned i afgrunden af cyberspace. Tabt for evigt. Tage din tid og synes om din åbning. Husk det handler om dem, og hvad de ønsker. Skrive noget, der gør dem føler ligesom, “Hey, They’re Talkin’ om mig!” eller “endelig, dette er præcis hvad jeg har ledt efter!”

3. har en samtale med din Reader

Når du skriver din artikel, holde det afslappet. Som du ville være i en normal samtale. Være omhyggelig med ikke at være alt for uformelle, som dette kan irritere dine læsere. Hvis du finder dette er sandt, så fortvivl ikke, du kan altid redigere det senere. Samme med at blive til formelle. Du skal blot skrive som du taler og du vil være fint.

Ud over de fakta og strategier, indsprøjtes en smule humor. De kan have håb om at blive underholdt. Vær dig selv og lad din personlighed skinne igennem.

4. afslutning på en optimistisk tone

Ikke lade din artikel dø eller blot fizzle ud. En masse af forfattere gøre dette, fordi de ikke ved, hvordan man ende i en optimistisk tone.

Indtryk er lavet med begyndelsen og slutningen af din artikel. Oprette en følelse af forventning i begyndelsen og en følelse af tilfredshed i sidste ende.

Endelig: Opret en artikel-Skrivning snyde-plader for dig selv. Opdele den i begyndelsen/midterstykker/slutter, og tilføje flere

nyttige tips og strategier som du tænker på dem. (For eksempel ved hjælp af tips i denne artikel, du kan skrive: resultaterne – ende på en høj, giver håb, brug sjove citerer, foreslår foranstaltninger for at komme i gang.)

Gøre dette, og du vil regelmæssigt udpumpning artikler, som næsten alle vil gerne udgive!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.