Verifikatorer først til at opfylde disse nye standarder

PSC’S bar kode kontrol udstyr hævdes først i verden i overensstemmelse med den nyligt oprettede europæiske CEN og ISO bar kode kvalitetsstandarder.

Certificering sikrer, at PSCS udstyr har fremstillet, kalibreret og testet til at være i overensstemmelse med de specifikationer, der findes i både CEN ENV12647 standard samt den nuværende ISO 15426 standard. Med øjeblikkelig virkning udstedes certifikatet Conformance/Celibration med alle PSC bar kode kontrol udstyr fra QC600 serie, QC800 serie og QCPC600. Disse er de eneste stregkode verifikatorer at have bestået conformance tests fastsat af europæiske stregkode standarder (CEN) og ISO hidtil.

Formand for UK master distributør og europæiske støtte Partner til PSC vifte af stregkode kontrol udstyr, Harry Clark kommenterede; «Den optiske geometri og den bølgelængde opnåede af denne enhed, som brugeren passerer hen over stregkoden kontrolleres, betyder, at det er den eneste stykke kit i verden lige nu, der opfylder de krævede standarder. Mousewand enhed præcis opfylder kravene i referencen optisk system, der er angivet i de nyeste europæiske standarder kun netop er blevet offentliggjort og den nye ISO standarder er i øjeblikket under udvikling.»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.