Badeværelse Remodeling Idéer | Prikken over i’et

Så har du endelig færdig at badeværelse remodeling projekt ved at installere den sidste flise square, og anvendt det sidste lag maling. VVS har været knappet op og alt ser ud til at være lige hvordan du billedet det i dit hoved før du startede. Så hvor kan du gå herfra? Har du andre ideer, der ikke helt gøre det i? En ting du kan overveje at gøre er at tilføje nogle små finpudsning til det rum, der vil forbedre alt det hårde arbejde du lige gjorde, og bringe atmosfæren til et helt nyt niveau.
Vi besluttede at sammensætte en lille liste over badeværelse remodeling ideer til virkelig giver rummet et personligt præg, og afslutte værelset helt:
1 – hænge en hylde på væggen, og bruge det til at vise dine samleobjekter eller anden indretning.
2 – fylde antik skåle eller barbering krus med Tømreroversigten toiletartikler såsom sæbe eller badesalt.
3 – Hvis du har et større værelse, kan du prøve at tilføje en vidjer stol eller lignende stykke af udendørs møbler.
4 – være generøs i din brug af spejle på væggene. De vil gøre rummet synes større og mere åben.
5 – Colorwash dit træ kabinetter til at give dem karakter.
6 – prøve at anvende en farvet plet for at genoplive de gamle træ kabinetter. Bruge en lys-farvet plet til baggrunden og derefter anvende en lysere farve til nogle af skufferne til at skabe en kontrast.
7 – har altid friske blomster eller blomstrende planter på hånden for duft og udseende. Læg dem i en gammel vandkande eller vase.
8 – Hvis dit badeværelse har en linned closet med en dør, prøv at erstatte denne dør med et indrammet espalier.
9 – frame i din spejlet over vasken med fliser, måske vekslende farver eller stilarter i dem.
10 – installere en helt ny badeforhæng. En klud gardinet bliver dyrere, men det vil også se pænere. Du kan også prøve en nylon eller bomuld gardin, så længe du kan finde en i en passende farve. Prøv at undgå noget plastic som det vil se billigt og sandsynligvis vil ikke vare så længe. Plus eventuelle pletter vil blive forstørret på det tømrer Hjørring.
11 – med en multi-farvet gardin, skal du vælge nyt sengetøj i farver, der reflekterer af gardinet. En stribet badeforhæng, få nogle solide håndklæder i koordineringen af farver. Prøv ikke at matche mønsteret, netop fordi det vil tage væk fra resten af rummet.
Disse er blot et par ting vi tænkte på. De vigtigste ting er at være kreative og eksperimentere, indtil du er tilfreds. Dit badeværelse vil være frekventeres af mange besøgende, og kan blive en opgørelse over dine unikke personlighed eller stil. Lad ikke nogen selvstændig tvivl afskrække dig fra at have badeværelset du drømmer om. Og selv om størstedelen af arbejdet er gjort, ethvert nyt badeværelse remodeling idéer kan gennemføres på et senere tidspunkt. Overvej dit hjem et arbejde i gang og have det sjovt gør det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.