Konkurs og købe et hjem-typer af dårlige kredit realkreditudlån

At købe et hjem efter en konkurs ikke begrænser de typer af realkreditlån, du kan kvalificere sig til. Hvis noget, du har flere lån muligheder med subprime långivere. forbrukslån Men afhængigt af hvor hurtigt din konkurs blev løst, kan du opleve, at du betaler højere satser og udbetaling for at sikre dit hjem finansiering.

Tilgængelige Bad Credit boliglån

I de seneste år har subprime långivere kommet op med en række nye finansieringsvilkår for boliglån. Så selv med negativ kredit, kan du stadig få 100% finansiering eller en 30 år fast forrentede realkreditlån. Renter kun lån og justerbar sats realkreditlån er også gode muligheder for at øge din købekraft.

Hvis du søger at sikre finansiering over de konventionelle prislofter, så subprime långivere kan også tilbyde dig Jumbo lån. Alle lånevilkår er fleksible, samt gebyrer og betingelser.

Hurdles af en konkurs

Lige efter en konkurs, din kredit score vil kræve, at du lægger en betydelig ned betaling med långivere, normalt omkring 50%. Men efter det første år, kan du reducere din udbetaling til kun 25%. I to år, kan du kvalificere sig til nul ned og konventionelle satser.

Det er først efter de første to år af en konkurs, at din kredit score vil blive væsentligt påvirket. Efter at, finansiering virksomheder ser på andre facetter af din kredit, såsom betalingshistorik, gældskvote, og beskæftigelse udsigter.

Få en bedre deal med en bedre långiver

Subprime långivere konkurrerer om din virksomhed ved at tilbyde lave priser og gebyrer. Mens der er helt sikkert nogle virksomheder, der ville drage fordel af din kreditsituation, kan du beskytte dig selv ved at være en smart forbruger.

Start med at forske i en række låneselskaber. Bed om lånetilbud baseret på din kredit og indkomst. Efter at have set på APR og småt, kan du træffe en beslutning om, hvilke realkreditlån er det rigtige for dig.

Du kan også få forhåndsgodkendt til dit hjem finansiering. Ikke alene vil det hjælpe dig i hjemmet købsprocessen, men det vil også give dig en idé om dit finansierings budget. Med online långivere, kan du udfylde din ansøgning på få minutter og har midler til rådighed i så lidt som to uger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.